قطعا هدف استفاده از درب‌های ضد سرقت، ایجاد امنیت بالا و جلوگیری از ورود سارقین و افراد غیرمجاز به ساختمان است. متاسفانه با وجود پیشرفت روز افزون ابزارهای امنیتی، روش‌های سرقت نیز با کمک همین تکنولوژی پیچیده‌تر شده است؛ بنابراین نیاز به تولید و استفاده از ابزارها و تجهیزات جدید و پیشرفته­تر بیش از پیش احساس و تبدیل به یک ضرورت شده است.

امروزه با بهره‌گیری از تکنولوژی پیشرفته، انواع گوناگونی از قفل‌های ضد سرقت با خصوصیات منحصر به فرد تولید می‌شوند. خریداران می‌توانند با توجه به نیازشان و میزان بودجه‌ای که در اختیار دارند اقدام به خرید نوعی از آن‌ها نمایند. قفل­های استفاده شده در درب‌های ضد سرقت، ساختار مهندسی خاصی دارند که این تفاوت ساختاری باعث تفاوت قیمت آن‌ها می‌شود.

قفل ضد سرقت نصب شده بر روی درب ضد سرقت برخلاف قفل­های معمولی (که دارای یک زبانه برای قفل کردن درب هستند)، زبانه‌های مختلفی دارند و از چهار جهت به چهارچوب در متصل می شود. به همین دلیل می‌توانند مانع هرگونه اهرم نمودن درب شود.
قفل­های ضد سرقت در انواع مختلفی تولید می‌شوند که به طور کلی می‌توان آن‌ها را به دو دسته‌ تقسیم کرد:

1-  قفل ضد سرقت کلیدی

2-  قفل ضد سرقت هوشمند

قفل ضد سرقت کلیدی

قفل‌های کلیدی اولین دسته قفل‌های ضد سرقت بودند که به بازار عرضه شدند. این قفل‌ها در مقایسه با قفل‌های ضد سرقت هوشمند قیمت ارزان‌تری دارند و به همین دلیل بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند و بین مردم محبوب­تر هستند. این قفل ها معمولا دو نوع کلید دارند:

  • کلید اصلی
  • کلید کارگری

کلید کارگری کلیدی است که در هنگام تکمیل ساختمان در اختیار کارگران و افرادی که درب را نصب می‌کنند برای رفت و آمدشان قرار می‌گیرد. با توجه به این‌که ممکن است این کلید تکثیر شود و به دست افراد متفرقه برسد، در انتهای ساخت­وساز، برای بالا بردن امنیت ساختمان، کلید اصلی را به صاحب اصلی ساختمان می‌دهند. به این ترتیب کلید کارگری دیگر اعتبار ندارد و از ورود افراد غیرمجاز جلوگیری می‌شود.

قفل ضد سرقت هوشمند

قفل‌های ضد سرقت هوشمند، با تکنولوژیِ پیشترفته‌تر و بسیار ایمن، از مدرن‌ترین نوع قفل‌های ضد سرقت موجود در بازار هستند. در ادارات، منازل مسی و ساختمان‌های تجاری استفاده از این قفل­ها بر روی درب‌های ضد سرقت بسیار مناسب است.

ازجمله ویژگی­هایی که قفل‌های ضد سرقت هوشمند را متمایز می‌سازند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1)      برای بازکردن قفل‌های ضد سرقت هوشمند نیازی به کلید نیست و این مشخص‌ترین تفاوت بین قفل‌های ضد سرقت هوشمند و قفل‌های کلیدی است.  

2)     انواع مختلف قفل‌های هوشمند دارای یک منبع تغذیه جداگانه هستند که در قسمت داخل درب نصب می­شوند و برق مورد نیاز قفل‌ها از این منبع تامین می‌شود. به همین دلیل با قطع شدن برق ساختمان توسط سارقین هم‌چنان ایمن و غیرقابل باز شدن خواهند بود.

قفل‌های ضد سرقت هوشمند نیز خود به دو دسته تقسیم می‌شوند:

1.       قفل­های ضد سرقت هوشمند اثر انگشتی

قفل­های ضد سرقت هوشمند اثر انگشتی در انواع مختلفی تولید می‌شوند. همانطور که از نامشان مشخص است، این قفل­ها با اثر انگشت باز شده و بدون نیاز به کلید هستند. با توجه به رفت­وآمد افراد مختلف در ساختمان، حافظه‌ای در قفل‌های اثر انگشتی قرار داده شده است که قابلیت ذخیره کردن نزدیک به 200 اثر انگشت را بر روی خود دارد. هم‌چنین امکان پاک کردن هر یک از این اثر انگشت‌ها از حافظه‌ قفل وجود دارد. قفل‌های ضد سرقت هوشمند اثر انگشتی نصب راحتی دارند. بعضی از این مدل قفل‌ها را می‌توانید بر روی درب‌های معمولی هم نصب نمایید.

قفل‌های ضدسرقت اثر انگشتی یکی از بهترین انواع قفل برای ساختمان‌های اداری و تجاری هستند. این نوع قفل‌ها به زنگ هشدار مجهز شده‌اند و زمانی که اثر انگشتی ناشناس را دریافت کنن به صدا در‌می‌آیند.
علاوه بر باز کردن درب‌ها، قفل‌های ضد سرقت اثر انگشتی کاربردهای دیگری از جمله ثبت زمان ورود و خروج افراد و کنترل تردد آن‌ها را دارند. هم‌چنین می­توانید برای ورود و خروج افرادی مشخص، محدوه زمانی تعریف نمایید. این قفل‌ها تعداد افرادی که وارد یا خارج ساختمان می­شوند را نیز ثبت می­کنند. چنین ویژگی‌هایی باعث شده تا استفاده از این قفل‌ها در ادارات و شرکت­های بزرگ برای کنترل کارمندان بسیار مفید و کاربردی باشد.

قفل­های ضد سرقت هوشمند کارتی

قفل­های ضد سرقت کارتی در انواع مختلفی تولید می‌شوند و می­توانید با کارت‌های مخصوصی آن­ها را باز کنید. این قفل‌ها ایمنی بسیار بالایی دارند. هم‌چنین با ثبت زمان ورود و خروج تردد افراد را کنترل می‌کنند. هم‌چنین با نصب این قفل‌ها می‌توان محدوده زمانی مشخصی برای ورود و خروج تعیین کرد. معمولا با این قفل‌ها تعدادی کارت هم وجود دارد که در صورت نیاز می‌توانید این کارت‌ها را به راحتی تهیه نمایید.

تولید­کنندگان، یک کلید یدکی نیز برای مواقع ضروری که کارت گم شود یا مشکلی در سیستم قفل پیش بیاید، در نظر گرفته‌اند تا از این بابت نگرانی وجود نداشته باشد. مشابه قفل‌های اثر انگشتی، قفل‌های کارتی هم دارای زنگ هشدار و منبع تغذیه جدا از برق ساختمان هستند.

قفل‌های کارتی بر روی درب‌های معمولی نیز قابلیت نصب شدن دارند. قفل‌های هوشمند کارتی در انواع مختلف و کاربردهای خاصی هستند. این قفل‌ها هم مانند قفل‌های اثر انگشتی برای نصب در ادارات بسیار مناسب‌اند.

سخن پایانی

اکنون با اطلاعاتی که کسب کرده‌اید میتوانید مناسب‌ترین قفل ضد سرقت هوشمند را با توجه به میزان بودجه‌ی خود و کاربرد آن انتخاب نمایید. البته توجه داشته باشید که کیفیت قفل درب ضد سرقت بسیار مهم است. حتی قفل­های هوشمند نیز امکان هک شدن دارند؛ اما در صورتی که سیستم نرم افزاری آن­ها پیچیده باشد، این احتمال به حداقل خود خواهد رسید.

http://doors.sgpco.com

 


SGP درب های امنیتی ضد ,سرقت ,قفل‌های ,هوشمند ,اثر ,قفل ,ضد سرقت ,سرقت هوشمند ,قفل‌های ضد ,اثر انگشتی ,این قفل‌ها ,مختلفی تولید می‌شوند ,انواع مختلفی تولیدمنبع

مزایای درب ضد سرقت ایرانی

درب های ضد سرقت | تاریخچه ی تولید و مزایا

چرا باید از درب‌های ضد سرقت استفاده کنیم؟

درب های ضد سرقت SGP DOORS

چند نوع درب امنیتی داریم؟

چرا باید از درب‌های ضد سرقت استفاده کنیم

تفاوت درب‌های لوکس داخلی با درب‌های چوبی

مشخصات

آخرین جستجو ها

هاست لینوکس - سرور اختصاصی تخفیفان فرش کاشان parsidoorbin بیا برا خرید کیان پورتراب پرستوی امید تخلیه چاه بداغی hudabeauty بهترین سایت